fbpx

INFORMATION

Injection treatment OBS! 18+ Injection treatment
kr2100
kr 1799
  • 15% Rabatt
  • Hyalase görs på Estetikverket: Stockholm
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbartid:
  • Erbjuder delbetalning via Klarna

Lös upp fillers med Hyalase hos oss på Estetikverket 

Hyalase är ett medel bryter ned och löser upp gammal fillers efter injicering. Behandlingar med hyalase passar dig som har blivit felbehandlad eller har oönskad fillers. 

En konsultation innan kundens behandling är obligatoriskt i enlighet med Lagkrav konsultation minst 48 timmar före estetisk injektionsbehandling.


Beauty woman botox injections.

Att tänka på innan Hyalase

Hyalase medlet injiceras in i det anvisade området och brukar lösa upp det mesta inom 48 h. Dock fortsätter nedbrytningen upp till två veckor efter behandlingen. Därför är det viktigt att man inte fyller på med fillers direkt utan tidigast påfyllning filler skall  göras minst efter 2 veckor. 

Att tänka på efter Hyalase

Biverkningar med Hyalse är att man  strax efter efter behandlingen av Hyalase kan få svullnad i det anvisade området eftersom extra vätska sprutats in i området. Denna svullnad är oftast borta inom några timmar. Blåmärken är även förekommande.

Det kan förekomma allergi och överkänslighetsreaktioner. Därför brukar vi på Estetikverket vilja att kunden stannar minst 30 minuter för observation efter behandlingen. En Hyalase behandling kan medföra risk för ärrvävnad och uppkommande av tomma fickor i behandlingsarean.

En rekommendation är att man med försiktighet hanterar användning av en Hyalase behandling och endast vid akuta fall.

Related services

Before & After Photos

Följ oss på våra sociala kanaler

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om nya produkter och specialerbjudanden.